Dev mode enabled | 2022-05-21 12:41:46

Privacy beleid

PRIVACYBELEID PRIVACY CHARTER

1. AVG informatie en contact

Deze site wordt bewerkt door CÉDRIC MOMMAERT,

KLOOSTERSTRAAT 13 9472 IDDERGEM

Telefoon: +32471 67 66 96

AVG-contactpersoon: CÉDRIC MOMMAERT - rgpd@e-m-store.com

Belgisch BTW-nummer: BE 0670.637.907


1. Verantwoordelijkheid voor gegevensverwerking

1.1. De gegevensbeheerder is CÉDRIC MOMMAERT, met maatschappelijke zetel te KLOOSTERSTRAAT 13 9472 IDDERGEM. Als zodanig bepaalt CÉDRIC MOMMAERT de doeleinden en de technische en juridische middelen voor de verwerking van persoonsgegevens en verbindt het zich ertoe om alle organisatorische maatregelen te nemen die nodig zijn om een ​​veilige verwerking te garanderen in overeenstemming met de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking. van persoonsgegevens (hierna "de wet") en de Europese verordening van 26 april 2016 betreffende de bescherming van persoonsgegevens met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens. persoonlijke aard en het vrije verkeer van dergelijke gegevens (hierna de AVG-verordening) .

1.2. Het staat CÉDRIC MOMMAERT vrij om elke natuurlijke of rechtspersoon te kiezen die de persoonsgegevens van gebruikers op zijn verzoek en namens hem verwerkt. In voorkomend geval verbindt CÉDRIC MOMMAERT zich ertoe een onderaannemer te selecteren die voldoende garanties biedt inzake de technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen voor de verwerking van persoonsgegevens.


2. Verwerking van persoonsgegevens

2.1. Het gebruik van de site en toegang tot sommige van de secties of tot elk verzoek om informatie of diensten van gebruikers kan resulteren in de mededeling van persoonlijke gegevens. De verwerking van deze persoonsgegevens door het bedrijf CÉDRIC MOMMAERT in zijn hoedanigheid van gegevensbeheerder zal voldoen aan de wet en de AVG-voorschriften.

2.2. Dit Privacy Charter is bedoeld om gebruikers te laten weten, voordat ze toegang krijgen tot de verschillende secties van de Site en hun persoonsgegevens meedelen, hoe CÉDRIC MOMMAERT de persoonsgegevens van gebruikers verwerkt. De gebruiker moet het noodzakelijkerwijs lezen voordat hij zijn persoonlijke gegevens meedeelt door de formulieren in te vullen die voor dit doel beschikbaar zijn in de verschillende delen van de site.

2.3. Persoonsgegevens worden hoofdzakelijk automatisch verwerkt, met procedures die strikt verband houden met de doeleinden vermeld in punt 3.

2.4. CÉDRIC MOMMAERT verzamelt ook bepaalde persoonsgegevens van gebruikers om ze te herkennen en hen een optimale gebruikerservaring te bieden. Het verzamelen van deze gegevens maakt het mogelijk om eventuele fouten op de site te corrigeren. De verzamelde informatie heeft betrekking op het IP-adres, het geografische gebied, de dag en het tijdstip van de consultaties, de bezochte pagina's en het apparaat van waaruit de verbinding plaatsvindt.

2.5. Elke inbreuk, gedeeltelijke of onjuiste informatie over persoonlijke gegevens, gemarkeerd met een asterisk, en daarom noodzakelijk voor de uitvoering van de gevraagde dienst, maakt dit onmogelijk. Aan de andere kant heeft elke inbreuk, gedeeltelijke of onjuiste informatie over optionele persoonlijke gegevens die niet nodig is, geen gevolgen.


3. Doeleinden van de verwerking van persoonsgegevens

3.1. Volgens de verschillende secties van de site zijn de doeleinden van de verwerking van persoonsgegevens als volgt:

► de gebruiker autoriseren om zich op de site te registreren, omdat in sommige gevallen autorisatie vereist is om toegang te krijgen tot specifieke secties of diensten van de site;

► na voorafgaande toestemming van de gebruiker en tot aan de intrekking van deze toestemming, interactie aangaan met de gebruiker door het sturen van nieuwsbrieven met informatie, advies, promoties en nieuws over het bedrijf (sectie "Abonneren op de nieuwsbrief van de site);

► reageren op verzoeken van gebruikers met betrekking tot producten en diensten ("Contact opnemen" -gedeelte van de site).


4. Cookies

De site gebruikt cookies om gebruikers van de site van elkaar te onderscheiden. Dit stelt ons in staat om gebruikers een goede ervaring te bieden bij het browsen op de site en deze te verbeteren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor gedetailleerde informatie over de cookies die we gebruiken en de doeleinden waarvoor we ze gebruiken.


5. Persoonsgegevens die mogelijk worden verwerkt

De volgende gegevens worden verzameld en verwerkt: Gebruikersinformatie die ze geven door formulieren in te vullen of via e-mail of op een andere manier contact met ons op te nemen. Deze informatie kan de naam, het adres, het e-mailadres en het telefoonnummer van gebruikers bevatten. Met betrekking tot elk bezoek van gebruikers aan de site, verzamelen we automatisch de volgende informatie:

► technische informatie, in het bijzonder het IP-adres dat wordt gebruikt om verbinding te maken, het type browser, de tijdzone


COOKIEBELEID

Gebruik van cookies op de MOMMAERT SPRL website

Cookies zijn kleine tekstbestanden die een website-server tijdelijk op uw computer of tablet opslaat via uw browser. Cookies worden gebruikt om de voorkeuren van bezoekers te onthouden, de inhoud aan te passen aan de gebruiker en statistische gegevens te verzamelen. Er worden verschillende soorten cookies gebruikt op de website:


• 1. Technische cookies

Ze zijn noodzakelijk voor het gebruik van de site en stellen u in staat om tussen de verschillende pagina's te navigeren en formulieren in te vullen. Als u deze cookies weigert, zullen sommige delen van de site niet optimaal functioneren.


• 2. Functionele cookies

Deze cookies zorgen voor het correct functioneren van de website (bijv. inloggen, registratie, taalvoorkeuren). Functionele cookies zijn interne cookies.


• 3. Comfortcookies

Ze worden op de website geplaatst voor statistische, sociale en commerciële doeleinden. Cookies worden gebruikt voor statistische doeleinden om de bezochte pagina's op de website te controleren en de computer te lokaliseren, enz. Cookies die voor sociale doeleinden worden geplaatst, stellen internetgebruikers in staat om de inhoud van de bezochte website op sociale netwerken (bijv. Twitter, Facebook, enz.) te delen. Comfort cookies kunnen worden geplaatst door CÉDRIC MOMMAERT maar ook door Adobe, Twitter en Facebook).


• 4. Prestatiecookies

Deze cookies verzamelen informatie over het surfgedrag van onze gebruikers, met inbegrip van de meest bezochte pagina's. Deze gegevens stellen ons in staat om onze websites te optimaliseren en de navigatie te verbeteren. We gebruiken deze cookies ook om bij te houden of u door een van onze partners naar onze website bent doorverwezen. Alle informatie die door deze cookies wordt verzameld, wordt opgeslagen in de vorm van anonieme statistieken. U kunt ervoor kiezen om cookies uit te schakelen met behulp van de beveiligings- en privacyinstellingen van uw browser.

Website ontwikkeld door www.wimakeit.be